Zapisywanie audio

Określ, czy nagrania audio połączeń mają być zachowywane.

Ustawienia zapisywania audio pozwalają wybrać, czy nagrania twoich połączeń mają być zachowywane w historii połączeń dla każdego agenta z osobna. Daje ci to elastyczność w zakresie przechowywania danych i prywatności.

Omówienie

Domyślnie nagrania audio są włączone. Możesz zmienić to ustawienie, aby:

  • Włączyć zapisywanie audio: Zapisywać audio połączeń do późniejszego odsłuchania.
  • Wyłączyć zapisywanie audio: Nie zapisywać nagrań audio w historii połączeń.

Wyłączenie zapisywania audio zwiększa prywatność, ale ogranicza możliwość odsłuchiwania połączeń. Nadal możesz jednak wyświetlać transkrypcje. Aby zmienić ustawienia przechowywania transkrypcji, zobacz dokumentację przechowywania.

Zmiana ustawień zapisywania audio

Wymagania wstępne

1

Otwórz ustawienia zapisywania audio

Znajdź agenta na stronie ElevenAgents i wybierz kartę „Advanced”. Kontrolka zapisywania audio znajduje się w sekcji „Privacy Settings”.

Opcja wyłączenia zapisywania audio

2

Wybierz opcję zapisywania

Przełącz kontrolkę, aby włączyć lub wyłączyć zapisywanie audio, a następnie kliknij Zapisz, by potwierdzić wybór.

3

Sprawdź historię połączeń

Gdy zapisywanie audio jest włączone, możesz odsłuchać audio połączeń w historii połączeń.

Połączenie z zapisanym audio

Gdy zapisywanie audio jest wyłączone, połączenia w historii nie zawierają audio.

Połączenie bez zapisanego audio

Wyłączenie zapisywania audio uniemożliwi zapisywanie nagrań audio nowych połączeń. Istniejące nagrania pozostaną dostępne, dopóki nie usuniesz ich w ustawieniach przechowywania.