Resources delen
Overzicht
Als je abonnement meerdere seats bevat, kun je resources met je leden delen. Resources die je kunt delen zijn onder meer stemmen, ElevenLabs-agents, Studio-projecten en meer. Bekijk de Workspaces API voor een actuele lijst van resources die je kunt delen.
Deelbare resourcetypen
De volgende resourcetypen kunnen momenteel worden gedeeld:
- Stemmen
- Uitspraakwoordenboeken
- Nasynchronisaties
- Projecten
- Auth Connections
- Bestanden en mappen
- Agents
- Kennisbankdocumenten
- Tools
- Instellingen
- Secrets
- Telefoonnummers
- MCP-servers
- Batchgesprekken
- Responstests
- Test Suite-aanroepen
- WhatsApp-accounts
Delen
Je kunt een resource delen met een principal. Een principal is een van de volgende:
- Een gebruiker
- Een gebruikersgroep
- Een serviceaccount
Een resource kan met maximaal 100 principals worden gedeeld.
Service Accounts gedragen zich als individuele gebruikers. Ze hebben bij het maken geen toegang tot iets in de workspace, maar resourcebeheerders kunnen ze aan resources toevoegen.
Standaard delen
Als je elke nieuwe resource standaard met specifieke principals wilt delen, kun je dit inschakelen op je persoonlijke instellingenpagina onder Voorkeuren voor standaard delen. Elke nieuwe resource die wordt gemaakt nadat dit is ingeschakeld, wordt automatisch gedeeld met de principals die je hier toevoegt.
Rollen
Wanneer je een resource met een principal deelt, kun je een rol toewijzen. We ondersteunen de volgende rollen:
- Kijker: Kijkers kunnen de resource en de inhoud ervan vinden. Ze kunnen de resource ook gebruiken, bijvoorbeeld TTS genereren met een stem of luisteren naar de audio van een Studio-instance.
- Editor: Alles wat een kijker kan doen, en daarnaast kunnen ze ook de inhoud van de resource bewerken.
- Beheerder: Alles wat een editor kan doen, en daarnaast kunnen ze ook de resource verwijderen en deelmachtigingen beheren.
Wanneer je een resource maakt, heb je hiervoor beheerdersmachtigingen. Andere resourcebeheerders kunnen je beheerdersmachtigingen voor de resources die je hebt gemaakt niet verwijderen.
Workspacebeheerders hebben beheerdersmachtigingen voor alle resources in de workspace. Dit kan alleen bij hen worden verwijderd door hun workspacebeheerdersrol te verwijderen.