Skip to navigation

Wat gebeurt er met mijn credits als ik mijn abonnement upgrade of downgrade?

Als je je abonnement midden in een lopende abonnementsperiode upgradet, betaal je het tarief voor je nieuwe abonnement en begint een nieuwe factureringscyclus. Ongebruikte credits uit je vorige abonnement worden toegevoegd aan je nieuwe creditquotum.

Als je je abonnement downgradet of opzegt, gaat dit pas in aan het einde van je huidige abonnementsperiode. Op dat moment verlies je alle ongebruikte credits in je account.

Pay As You Go-credits worden beïnvloed wanneer je je abonnement upgradet of downgradet. Wanneer je van abonnement wisselt, wordt je PAYG-creditsaldo opnieuw berekend omdat credits als een dollarwaarde worden opgeslagen en tegen het tarief van je huidige abonnement worden omgerekend. De dollarwaarde blijft gelijk, maar het aantal credits waarnaar deze wordt omgerekend kan veranderen. Zie Wat gebeurt er met mijn PAYG-credits als ik van abonnement wissel? voor details. PAYG-credits verlopen 12 maanden na aankoop.