Skip to navigation

Wat gebeurt er met mijn gekloonde stemmen als ik naar een lager abonnement ga?

Elk abonnement heeft een aantal beschikbare stemslots. Als je je abonnement downgradet, worden er geen stemmen uit je account verwijderd, maar heb je alleen toegang tot het aantal stemmen dat beschikbaar is in je nieuwe abonnement.

Als je bijvoorbeeld 30 gekloonde stemmen hebt gemaakt en je abonnement downgradet naar Starter, waarin 10 gekloonde stemmen zijn toegestaan, moet je upgraden naar het Creator-abonnement om weer toegang te krijgen tot de andere 20 stemmen.

Als je een Professional Voice Clone (PVC) hebt en downgradet naar de Starter- of Free-abonnementen, die geen toegang hebben tot Professional Voice Cloning, wordt je PVC niet uit je account verwijderd, maar kun je deze pas gebruiken nadat je hebt geüpgraded naar Creator of hoger.