Skip to navigation

Kan ik mijn account wijzigen van inloggen met Google naar e-mail en wachtwoord?

Als je je hebt geregistreerd met inloggen met Google, kan dit niet worden verwijderd en kun je het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld niet wijzigen.

Je kunt een wachtwoord toevoegen en inloggen met je e-mailadres en wachtwoord, maar je account blijft gekoppeld aan inloggen met Google.

Selecteer hiervoor Wachtwoord vergeten op de inlogpagina en volg de stappen om een wachtwoord in te stellen.

Hiermee verwijder je inloggen met Google niet en verander je niet hoe je account is gekoppeld. De oorspronkelijke authenticatiemethode blijft behouden.

Als je je account verwijdert, kun je je niet opnieuw registreren met hetzelfde e-mailadres.