Co stanie się z moimi sklonowanymi głosami, gdy przejdę na niższy plan?
Co stanie się z moimi sklonowanymi głosami, gdy przejdę na niższy plan?
Każdy plan subskrypcji ma określoną liczbę dostępnych miejsc na głosy. Jeśli przejdziesz na niższy plan, żadne głosy nie zostaną usunięte z twojego konta, ale będziesz mieć dostęp tylko do tylu głosów, ile oferuje nowy plan.
Na przykład, jeśli utworzysz 30 sklonowanych głosów i przejdziesz na plan Starter, który pozwala na 10 sklonowanych głosów, musisz przejść na plan Creator, aby odzyskać dostęp do pozostałych 20 głosów.
Jeśli masz Professional Voice Clone (PVC) i przejdziesz na plan Starter lub bezpłatny, które nie zapewniają dostępu do Professional Voice Cloning, twój PVC nie zostanie usunięty z konta, ale nie będzie można go używać, dopóki nie przejdziesz na plan Creator lub wyższy.