Hur tar jag bort en röst som jag har delat med Voice Library?
För att ta bort en röst som du har delat med Voice Library måste du först sluta dela rösten. För att göra det hittar du rösten i röstlistan i My Voices, klickar på Fler åtgärder (tre punkter) och väljer sedan Redigera i biblioteket för att öppna delningsinställningarna.
Klicka på reglaget Publicera i Voice Library för att sluta dela din röst med Voice Library.
Om du inte godkände en uppsägningstid när du delade rösten kan du ta bort rösten när du har inaktiverat delning.
För att göra det klickar du på Fler åtgärder (tre punkter) och väljer sedan Ta bort röst. Det går inte att ångra borttagning av en röst, och du ombeds bekräfta borttagningen.
Om du godkände en uppsägningstid måste du vänta tills den har löpt ut innan du kan ta bort din röst. Under uppsägningstiden kan din röst användas av alla som redan har sparat den i My Voices, men den syns inte längre i Voice Library.
När du har aktiverat uppsägningstiden visas en klockikon som du kan hålla muspekaren över för att få en bekräftelse. Observera att om du delar din röst med Voice Library igen i framtiden återställs din uppsägningstid.