Skip to navigation

Hoe verwijder ik een stem die ik met de Voice Library heb gedeeld?

Om een stem te verwijderen die je met de Voice Library hebt gedeeld, moet je eerst stoppen met het delen van de stem. Zoek hiervoor de stem in de stemmenlijst in My Voices, klik op Meer acties (drie puntjes) en selecteer vervolgens Bewerken in Library om de deelinstellingen te openen.

Klik op de schakelaar Publiceren in de Voice Library om te stoppen met het delen van je stem via de Voice Library.

Als je geen opzegtermijn bent overeengekomen toen je de stem deelde, kun je de stem verwijderen nadat je het delen hebt uitgeschakeld.

Klik hiervoor op Meer acties (drie puntjes) en selecteer vervolgens Stem verwijderen. Het verwijderen van een stem kan niet ongedaan worden gemaakt en je wordt gevraagd de verwijdering te bevestigen.

Als je wel een opzegtermijn bent overeengekomen, moet je wachten tot deze is verstreken voordat je je stem kunt verwijderen. Tijdens de opzegtermijn kan je stem worden gebruikt door iedereen die deze al in My Voices had opgeslagen, maar is deze niet langer zichtbaar in de Voice Library.

Zodra je de opzegtermijn hebt geactiveerd, zie je een klokpictogram waarop je kunt aanwijzen om een bevestiging te zien. Houd er rekening mee dat je opzegtermijn opnieuw wordt ingesteld als je je stem in de toekomst opnieuw met de Voice Library deelt.