Delen van workspaceresource stoppen
Verwijdert elke bestaande rol op een workspaceresource van een gebruiker, groep of API-sleutel van een workspace (serviceaccount). Geef alleen het e-mailadres van de gebruiker door om een gebruiker of serviceaccount te selecteren; de gebruiker moet in je workspace zitten. Geef alleen de groeps-ID door om een groep te selecteren. Geef de API-sleutel-ID door om een API-sleutel van een workspace (serviceaccount) te selecteren; de resource wordt niet meer gedeeld met het serviceaccount dat aan die sleutel is gekoppeld. Je moet admin-toegang tot de resource hebben om het delen ongedaan te maken. Je kunt geen machtigingen verwijderen van de gebruiker die de resource heeft gemaakt.
Path parameters
Headers
Request
Het e-mailadres van de gebruiker of serviceaccount.
De ID van de doelgroep. Gebruik ‘default’ om de basisrol van de resource in te stellen — elk workspacelid krijgt deze rol, tenzij het een hogere rol heeft via een directe gebruikersmachtiging, groepslidmaatschap of API-sleutel voor de workspace (service account).
De ID van de API-sleutel voor de doelworkspace (service account). Dit is niet de API-sleutelstring zelf die je voor authenticatie in de header doorgeeft — het is de ID van de sleutel, die workspaceadmins kunnen vinden onder Developers → Service Accounts.