Zatwierdzanie modeli

Kontroluj, które modele generowania obrazów i wideo są dostępne dla członków obszaru roboczego.

Zatwierdzanie modeli to funkcja Enterprise dostępna tylko dla administratorów obszarów roboczych w planach Enterprise.

Omówienie

Domyślnie wszystkie modele generowania obrazów i wideo są wyłączone w obszarach roboczych Enterprise. Administratorzy obszaru roboczego używają Zatwierdzania modeli, aby wyraźnie włączyć modele, do których członkowie mają mieć dostęp. Daje to organizacjom precyzyjną kontrolę nad modelami innych firm dostępnymi w ich obszarze roboczym.

Dostęp do zatwierdzania modeli

Przejdź do Ustawień obszaru roboczego i wybierz kartę Zatwierdzanie modeli albo otwórz bezpośrednio elevenlabs.io/app/workspace/model-approvals.

Tylko administratorzy obszaru roboczego mogą wyświetlać i zmieniać zatwierdzenia modeli.

Włączanie i wyłączanie modeli

Strona Zatwierdzone modele zawiera wszystkie dostępne modele generowania obrazów i wideo. Każdy model ma przełącznik, który włącza lub wyłącza go dla obszaru roboczego.

Aby zmienić dostępność modeli:

  1. Przełącz przełącznik obok każdego modelu, który chcesz włączyć lub wyłączyć.
  2. Kliknij Zapisz zmiany.

Zmiany zaczynają obowiązywać od razu dla wszystkich członków obszaru roboczego.

Wyłączonych modeli nie może wybrać żaden członek obszaru roboczego podczas generowania obrazów lub wideo w ElevenCreative.

Niektóre modele i możliwości przesyłania danych wejściowych mogą być ograniczone w niektórych regionach ze względu na wymogi prawne lub dostawców. Ograniczenia te obowiązują niezależnie od ustawień zatwierdzania w obszarze roboczym.