Ustaw zasady wyłączania usług zewnętrznych w obszarze roboczym
Ustaw zasadę wyłączania przez osoby trzecie dla całego obszaru roboczego. Gdy jest ustawiona, określa dla każdego klucza API w obszarze roboczym, czy jego posiadacz — potencjalnie osoba trzecia, która go znalazła — może go wyłączyć przez endpoint samodzielnego wyłączania lub gdy zostanie publicznie ujawniony, zastępując ustawienie danego klucza. Przekaż true, aby zezwolić na to dla wszystkich kluczy, false, aby zabronić dla wszystkich kluczy, albo null, aby usunąć nadpisanie i ponownie zastosować wartości poszczególnych kluczy oraz domyślne ustawienie planu. Tylko dla administratorów obszaru roboczego.
Nagłówki
Żądanie
true wymusza możliwość wyłączenia każdego klucza w workspace przez jego posiadacza; false zabrania tego dla każdego klucza; null usuwa nadpisanie (obowiązują wartości dla poszczególnych kluczy i wartość domyślna planu).
Odpowiedź
Pomyślna odpowiedź