Hoppa till navigering

Arbetsytor

En översikt över hur team kan samarbeta i en delad arbetsyta.

Arbetsytor

Översikt

För team som vill samarbeta i ElevenLabs erbjuder vi delade arbetsytor med flera platser. Arbetsytor har följande fördelar:

  • Delad fakturering – I stället för att varje teammedlem individuellt skapar och hanterar prenumerationer samlas hela teamets teckenanvändning och fakturering i en arbetsyta.
  • Delade resurser – I en arbetsyta kan ditt team dela röster, Agents, ElevenCreative Studio-projekt, dubbningar och mycket mer.
  • Åtkomsthantering – Administratören för din arbetsyta kan enkelt lägga till och ta bort teammedlemmar.
  • Hantering av API-nycklar – Du kan utfärda och återkalla obegränsat antal API-nycklar för ditt team.
  • Medlemskap i flera arbetsytor – Användare kan vara medlemmar i flera arbetsytor och enkelt växla mellan dem från kontomenyn.

Medlemskap i flera arbetsytor

Användare kan nu acceptera inbjudningar till flera arbetsytor, så att du kan samarbeta mellan olika team och organisationer.

Viktiga funktioner

  • Acceptera inbjudningar till andra arbetsytor – När du accepterar en inbjudan att gå med i en annan arbetsyta stannar dina befintliga resurser (röster, projekt, agenter osv.) i din ursprungliga arbetsyta.

  • Kopiera resurser mellan arbetsytor – Ägare av arbetsytor och medlemmar med behörigheten Kopiera resurser mellan arbetsytor kan kopiera följande resurser från en arbetsyta till en annan:

    • Röster
    • ElevenCreative Studio-projekt
    • Dubbningar
    • Grundläggande agentkonfigurationer (obs: hemligheter kopplade till agenten kopieras inte)
    • Uttalslexikon

    Du kan kopiera dessa resurser på två sätt:

    • Alla på en gång — från dina inställningar för arbetsytan kan du kopiera alla resurser som stöds till en annan arbetsyta med ett klick. Det kan ta några minuter att kopiera alla resurser.
    • En i taget — på resurssidan för arbetsytan väljer du ikonen Kopiera resurs till en annan arbetsyta bredvid en resurs och väljer sedan målarbetsytan.

    Kopiering för Enterprise-arbetsytor är begränsad till arbetsytor i samma grupp för samlad fakturering. Kopiering mellan arbetsytor är inaktiverat som standard, men en arbetsyteägare kan aktivera det i arbetsytans inställningar genom att slå på Enterprise-kopiering. Administratörer kan sedan ge användargrupper behörigheten Kopiera resurser mellan arbetsytor.

  • Växla mellan arbetsytor – Använd arbetsyteväljaren i din kontomeny för att snabbt navigera mellan dina arbetsytor.

Växla mellan arbetsytor

Begränsningar för arbetsytor

  • Varje användare kan bara ha en kostnadsfri arbetsyta åt gången
  • Det finns ingen gräns för hur många betalda arbetsytor du kan vara medlem i

FAQ

Skapa en arbetsyta

Arbetsytor med flera platser aktiveras automatiskt på alla konton med Scale-, Business- och Enterprise-prenumerationer. I Scale- och Business-planerna blir kontoägaren administratör för arbetsytan som standard. Personen kan lägga till fler teammedlemmar och utse andra till administratörer. När du konfigurerar ditt Enterprise-konto får du välja en administratör för arbetsytan.

Lägga till en teammedlem i en arbetsyta

Endast administratörer kan lägga till och ta bort teammedlemmar.
Domänverifiering för arbetsyta

När du har loggat in väljer du din profilikon i dashboardens övre högra hörn, väljer Inställningar för arbetsytan och går sedan till fliken Medlemmar. Där kan du lägga till teammedlemmar, tilldela roller och ta bort medlemmar från arbetsytan.

Massinbjudningar

Enterprise-kunder kan bjuda in användare i grupp när deras domän har verifierats enligt steget Verifiera domän i SSO-konfigurationsprocessen.

Automatisk användarprovisionering

Enterprise-kunder kan aktivera automatisk användarprovisionering via fliken Säkerhet och SSO i arbetsytans inställningar.

När funktionen är aktiv kan du välja vilka av dina verifierade domäner som ska utlösa automatisk registrering. Nya användare med en e-postadress från en aktiverad domän går automatiskt med i din arbetsyta och tar upp en plats.

Kräva tvåfaktorsautentisering

Enterprise-administratörer för arbetsytor kan kräva att varje medlem använder tvåfaktorsautentisering (2FA). Välj din profilikon i dashboardens övre högra hörn, välj Inställningar för arbetsytan och slå på Kräv tvåfaktorsautentisering.

Du måste aktivera 2FA för ditt eget konto innan du kan slå på detta. När funktionen är på måste medlemmar aktivera 2FA för att få åtkomst till arbetsytan och kan inte ta bort den så länge kravet är aktivt.

Roller och platser

Administratörsroll: Administratörer har utökade behörigheter, inklusive möjlighet att lägga till/ta bort teammedlemmar, hantera behörigheter och hantera prenumerationen för din arbetsyta. Administratörer upptar alltid en fullständig plats.

Platstyper: Varje medlem i arbetsytan upptar antingen en fullständig plats eller en grundläggande plats:

  • Fullständiga platser ger obegränsad åtkomst till alla ElevenLabs produkter, inklusive ElevenCreative, ElevenAgents och ElevenAPI
  • Grundläggande platser är utformade för medlemmar som främst arbetar med ElevenAgents eller ElevenAPI, med begränsad åtkomst till ElevenCreative (månatligt tak på 50 000 krediter eller $5 för Enterprise-planer)

Läs mer om att hantera medlemmar och platstyper.

Hantera fakturering

Endast administratörer kan hantera fakturering.

För att hantera din fakturering väljer du din profilikon i dashboardens övre högra hörn och väljer Prenumeration. Där kan du uppdatera dina betalningsuppgifter och komma åt tidigare fakturor.

Hantera tjänstekonton

För att hantera tjänstekonton väljer du din profilikon i dashboardens övre högra hörn och väljer Inställningar för arbetsytan. Gå till fliken Tjänstekonton, där du kan skapa/ta bort tjänstekonton och utfärda nya API-nycklar för dessa tjänstekonton.

”API-nycklar för arbetsytan” var tidigare en typ av tjänstekonto med en enda API-nyckel.

Hantera arbetsytans ägare

Varje arbetsyta har en ägare. Som standard är det medlemmen som ursprungligen skapade arbetsytan. Ägarskapet kan överföras till ett annat konto.

Om du nedgraderar din prenumeration och överskrider antalet tillgängliga platser i din nya plan kommer alla användare utom ägaren att spärras. Administratörer för arbetsytan kan också spärra användare i förväg inför nedgraderingen.