Hoppa till navigering

Kan personer utanför min workspace se mitt flöde?

Ja, om du gör flödet offentligt.

När ett flöde är offentligt i Flows kan personer utanför din workspace visa det och följa med. De visas som anonyma deltagare.

Om flödet inte är offentligt kan bara medlemmar i din workspace som har åtkomst se det. Läs Hur delar jag ett flöde med mitt team?.