Czy osoby spoza mojego workspace mogą zobaczyć moje flow?

Tak, jeśli ustawisz flow jako publiczne.

Gdy flow w Flows jest publiczne, osoby spoza twojego workspace mogą je wyświetlać i śledzić jego działanie. Są widoczne jako anonimowi uczestnicy.

Jeśli flow nie jest publiczne, zobaczą je tylko członkowie twojego workspace, którzy mają do niego dostęp. Zobacz Jak udostępnić flow zespołowi?.