Czy kilka osób może jednocześnie edytować to samo flow?

Tak. Gdy udostępnisz flow swojemu workspace w Flows, każdy członek zespołu może je otworzyć i zacząć pracę. Zmiany synchronizują się od razu. Widzisz, kto jeszcze jest w flow, i możecie jednocześnie pracować nad różnymi częściami pipeline’u.