Hoppa till navigering

Kan flera personer redigera samma flöde samtidigt?

Ja. När ett flöde delas med din workspace i Flows kan alla teammedlemmar öppna det och börja arbeta. Ändringar synkroniseras direkt. Du kan se vilka andra som är i flödet och arbeta på olika delar av pipelinen samtidigt.