Hur delar jag ett flöde med mitt team?
I Flows kan du dela ett flöde med vem som helst i din arbetsyta. Delade flöden visas automatiskt i varje medarbetares flödeslista – ingen separat länk behövs.
I Flows kan du dela ett flöde med vem som helst i din arbetsyta. Delade flöden visas automatiskt i varje medarbetares flödeslista – ingen separat länk behövs.