Hoppa till navigering

Hur tar jag bort röster från Mina röster?

För att ta bort en röst från Mina röster hittar du först rösten i din röstlista, klickar på knappen Fler åtgärder (tre punkter) och väljer sedan Ta bort röst.

När du har tagit bort en röst kan det inte ångras, och du blir ombedd att bekräfta borttagningen.

Standardröster och äldre röster kan inte tas bort, men de tar inte upp några av dina platser för anpassade röster.

Röster som sparats från Voice Library tar inte upp några av dina platser för anpassade röster. Om du tar bort en röst som har tagits bort från Voice Library kan du inte spara den i Mina röster igen i framtiden. 

Du kan ta bort en overifierad Professional Voice Clone 24 timmar efter ditt senaste verifieringsförsök. Om du behöver ta bort den tidigare kontaktar du supporten genom att mejla oss på support@elevenlabs.io.

Om du har delat en röst med Voice Library måste du sluta dela den innan du kan ta bort den. Mer information finns i Hur tar jag bort en röst som jag har delat med Voice Library?