Jak usunąć głosy z My Voices?

Aby usunąć głos z My Voices, znajdź go na liście głosów, kliknij przycisk Więcej działań (trzy kropki), a potem wybierz Usuń głos.

Usunięcia głosu nie można cofnąć. Zostaniesz poproszony o potwierdzenie usunięcia.

Głosów Default i Legacy nie można usunąć, ale nie zajmują one miejsc na niestandardowe głosy.

Głosy zapisane z Voice Library nie zajmują miejsc na niestandardowe głosy. Jeśli usuniesz głos, który został usunięty z Voice Library, nie będzie można ponownie zapisać go w My Voices. 

Niezweryfikowanych Professional Voice Clones nie można usunąć. Jeśli potrzebujesz pomocy, napisz do naszego wsparcia na support@elevenlabs.io.

Jeśli udostępniłeś głos w Voice Library, przed usunięciem musisz przestać go udostępniać. Szczegóły znajdziesz w artykule Jak usunąć głos udostępniony w Voice Library?