Varför syns inte mina ändringar i min nedladdning från Studio?
Om du gör ändringar i projektet måste du exportera en ny version av kapitlet eller projektet. Då sparas det uppdaterade ljudet i en ny version så att ändringarna syns i din nedladdning. Klicka på Export och välj önskade alternativ.
Om du väljer att exportera hela projektet konverterar Studio automatiskt alla stycken som ännu inte har konverterats i alla kapitel i projektet, vilket kostar krediter. Om så är fallet får du information om hur många krediter det kostar innan du bekräftar exporten.

Om du redan har genererat ljud för alla stycken tillkommer ingen kostnad, men ljudet måste fortfarande exporteras till en ny version innan det syns i din nedladdning. Du får en avisering när konverteringen är klar och din nedladdning är redo.
Du kan komma åt och ladda ner tidigare exporter genom att klicka på knappen Export och välja fliken Historik.