Co stanie się z moimi dubbingami, jeśli obniżę plan subskrypcji?

Jeśli obniżysz plan lub całkowicie anulujesz subskrypcję, nie będziesz już mieć dostępu do płatnych funkcji, takich jak Instant Voice Cloning i Professional Voice Cloning. Obecnie nie usuwamy jednak żadnych twoich danych — będą nadal dostępne, gdy zechcesz ponownie zmienić plan na wyższy.